Olen Inanaa. Olen ostoholisti.

lusantank.jpg
Tilasin Gina Tricotilta tällaisen Luna Tank topin. Tässä viehättää pitsi ja ajatus siitä, että tämä näyttää varmaan ihanalta neuleen tai jakun alla.

Huomenna käyn hakemassa aiemmat tilaukseni Ginalta ja H&M:lta. Pohdin, harkitsen ja teen pitämispäätökset tarkkaan. Palautan herkästi, jos on hiemankaan jotain epävarmuutta. Tämän topin lisäksi on tulossa vielä muutama jälkitoimitus H&M:lta ja niiden kanssa toimin samoin. Sitten saa riittää.

Tunnustan, että tämä vaatekaapin uudistusprojekti on nyt lähtenyt hieman käsistä. Tässä alkaa olla pian manian merkkejä. Pakko Aion pitää pitkän tauon vaatteiden hankinnassa, ja uusia vaatteita kaappiini saa ilmestyä vain, jos jostain lahjoituksena saan. Muutoin näillä nykyisillä vaatevarastoilla mennään syksyyn asti. Poikkeuksena on ehdottoman tärkeät vaateostokset, kuten esimerkiksi jos leggarit menee rikki tai jotain vastaavaa.

Aika nolo tunnustaa tällaista, mutta ehkä tällä tavalla saan lisämotivaatiota pitää lupaukseni. Talouden kanssa tulee olemaan tiukkaa muuton myötä ja nyt mun on tehtävä kaikkeni sen eteen, etten joudu pahaan talouskriisiin.

Pahimpiin shoppailuvieroitusoireisiin tulen varmasti tekemään ikkunaostospostauksia, sori jo etukäteen! ;)EDIT: Tämä ihana pitsitoppi lähti palautukseen!

Kuva: Gina Tricot