Pidän Methodin tuotteista. Se on fakta.

picture+062.jpg

Sain vihdoin kulutettua loppuun Methodin pyykinpesuaineen Fresh Airin ja odotin kuumeisesti, että pääsen kokeilemaan tätä Pioni Blossomia, jonka sain kokeiluun Eettiseltä Luksukselta. Pullosta haisteltuna tuoksu ei ollut niin hyvä, kuin Fresh Airissa. Sitten vaan *pumppump* ainetta koneeseen ja kone pyörimään.

Koneen pyörittyä avasin pesukoneen luukun ja voi että, haju oli tunkkainen eikä vaatteetkaan tuoksuneet hyvältä. No, pyykit kuitenkin kuivumaan ja pesukone puhdistumaan 95 asteeseen. Sitten uusi yritys, vaatteet koneeseen ja kone päälle. Nyt pääsisin vihdoin tuoksuttamaan ihanaa puhdasta pyykkiä! 

Valitettavasti sama kuitenkin toistui. Vaatteet tulivat koneesta ummehtuneen hajuisina. Aamulla myöskin makuuhuoneen joutui tuulettamaan, sillä haju oli niin voimakas että koko huone tulvi vahvaa omituista hajua. Nyt olin jo aivan varma, että mun pesukone on yksinkertaisesti aikansa elänyt ja saan heittää sillä vesilintua.

picture+065.jpg

picture+026.jpg

Niinpä täytin Fresh Airin putelin saamastani täyttöpussista. On muuten tosi kätevä. Korkki vain auki, nesteen kaato pulloon ja korkki takaisin kiinni. Pussin pohja on sellainen, että se pysyy nätisti kasassa ja pystyssä vielä vajaanakin. :)

Siispä pyykit taas vaihteeksi koneeseen, Fresh Airia pesuainelokeroon, kone päälle ja sitten vaan peukut ja varpaat pystyyn! Pyykit tulivat koneesta huomattavasti raikkaamman tuoksuisina ja uskon, että kun vielä puhdistan koneesta loputkin Pioni Blossomin jäämät, niin pyykinpesu on taas mukavaa ja saan päälleni raikaalta tuoksuvia vaatteita. Fresh Air vaan pitää edelleen ykkössijaa käyttämissäni pesuaineissa. <3

Aion todellakin mennä joku päivä kukkakauppaan haistelemaan pioneja kun en tiedä miltä ne tuoksuvat ja verrata tuoksua pesuainepullon tuoksuun. Käyttökokemukseni perusteella en valitettavasti uskalla Pioni Blossomia suositella. Toki hajuaisteja on erilaisia ja koko aikuiselämäni olen tottunut käyttämään hyväntuoksuisia huuhteluaineita pyykinpesuaineen rinnalla. Fresh Air on ensimmäinen pesuaine, jonka kanssa en huuhteluainetta ole käyttänyt enkä koe sellaisia tarpeelliseksi enää omassa pyykinpesussani. Ja tästä eteenpäin ei valitettavasti myöskään Pioni Blossom kuulu pesuainevalikoimiini. :/

Onko muilla kokemusta Pioni Blossomista?


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]