picture+002.jpg

picture+003.jpg

45g kaurahiutaleita

picture+004.jpg

Noin 2,5 dl vettä

picture+006.jpg

Puolitoista minuuttia mikrossa

picture+007.jpg

Ripaus suolaa

picture+008.jpg

Vielä minuutiksi mikroon

picture+009.jpg

picture+010.jpg

100g raejuustoa

picture+011.jpg

Noin 100g sokeroimatonta mehukeittoa

picture+013.jpg

Itse tykkään sekoittaa kaiken keskenään ja eikun herkuttelemaan! Moni on hämmästellyt tätä kombinaatiota, niin minäkin hämmästelin pari vuotta sitten kun opin tämän puuron noudattaessani Go Jutta Go -dieettiä (Jutta Gustafsbergin painonpudotushaaste). Keskustelupalstalta tämän version löysin ja jokainen - minä mukaan luettuna - tätä ihmetteli: "Eihän toi voi olla hyvää, kuka nyt sekottas kaurapuuroon raejuustoa?!" mutta niin vaan jokainen, joka tätä oli kokeillut, rakastui tähän sekoitukseen. Siitä asti on tämä ruoka pysynyt ruokavaliossani. Pääasiassahan tämä on aamiainen, mutta joskus kun tarpeeksi laiskottaa, saatan syödä tätä lounaaksi tai päivälliseksikin. *slurps*

Nyt kun on ehtinyt hieman aamupuuro sulaa, niin on aika lähteä lenkille oikein pitkän kaavan mukaan. Ensimmäiseksi suuntaan merenrannalle, aivan ihana ja upea kevätilma! Jos saisi vaikka kivoja keväisiä ja aurinkoisia kuvia lenkiltä. 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille lukijoille! ¤