picture+002.jpg

Valkoisia Bumerang-henkareita 16 kpl. Vanhat muoviset henkarit lentää mäkeen! :)


picture+005.jpg


Pieniä Kassett-laatikoita yhteensä 4 kpl. Näihin mahtuu esimerkiksi CD-levyjä tai sitten jotain sälää. Tällaiseen voisi säilöä esimerkiksi valokuvia ja sitten niitä riippakiviä rakkailta ihmisiltä saatuja postikortteja yms., jota ei kuitenkaan raaski heittää pois.


picture+007.jpg


Ikean sormiparistot on aina ihan must ostos. :D Ja näitähän mun kamerani syö enempi ko laki sallii!


picture+009.jpg


Droppar-purkkeja... kaksi isoa 1,8 litrasta ja yksi pienempi 0,9 litranen. Nyt on purkit kaurahiutaleille, pastalle ja leseille.


picture+011.jpg


Kaksi pakettia pukupusseja. Nää on sellaisia valkoisia läpikuultavia liruja, mutta kai ne ajaa asiansa. Aiemmin mulla on ollut talvitakit sellaisenaan vaan makkarin tankokaapissa. Yhdessä paketissa on kaksi pussia lyhyelle takille ja yksi pussi pitkälle takille.