Hyvinvoinnin Tavaratalon uutiskirjeessä mainostettiin Emendo Puhdistus- ja vitaalikuuria. Kyseessä on siis pilleriversio elimistön puhdistuskuurista. Paketissa on 60 tablettia ja pillereitä popsitaan 1-3 päivässä. Tokihan minua puhdistuskuuri kiinnostaa, on kiinnostanut jo kauan. En vaan ole halunnut suorittaa mitään detox-kuureja tai muita vastaavia paastoja, joissa ollaan useampi päivä syömättä tai vaihtoehtoisesti lipitetään mehuja. Tämä Emendon kuuri on todella halpa ainakin alkuperäiseen hintaan verrattuna.

emendo.jpg

Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupassa tuottesta kerrotaan seuraavaa

"Nyt on aika puhdistaa keho. 

3in one - Detox cleaner, Slimmer, Energy. 

Emendon Puhdistus ja vitaalikuuri tulee monien suomalaisten todelliseen tarpeeseen! Kevyt ja puhdas olo on nyt kaikkien ulottuvilla ja helpommin saavutettavissa kuin uskotkaan. Kolmivaikutteisen koostumuksen ansiosta voit samalla valmisteella toteuttaa tehokkaan ''paaston ilman paastoa''. 

Vatsa jumissa?
Puhdistus ja vitaalikuuri aktivoi aineenvaihduntaa, edistää suolen toimintaa ja poistaa kuona-aineita sekä elimistöön kerääntyneitä myrkkyjä; kaikki tämä luonnollisella tavalla. 

Avuksi painonhallintaan
Puhdistuskuuri on osa tasapainoista painonhallintaa. Puhdistus ja vitaalikuurin sisältämät aktiiviaineet (mm. vihreä tee, berberiini, maa-artisokka ja viininlehti- ja ruusunjuuriuute) mahdollistavat kokonaisvaltaisen painonhallintaohjelman, joka tasaa myös verensokerivaihteluja. 

Virkistää
Kehon puhdistuksen jo itsessään mieltä piristävän vaikutuksen lisäksi kuuri sisältää elimistöä energisoivia ja virkistäviä aineista, joiden avulla saat paastostasi miellyttävän kokemuksen. 

Annostus
1-3 tablettia päivässä 

Valmistetta ei tule käyttää raskauden aikana.
Makeuttamaton, Säilöntäaineeton, Gluteeniton"

Yritin googletella tuota kyseistä Emendon kuuria, mutta missään ei ollut minkäänlaisia käyttökokemuksia lukuunottamatta Emendon omia käyttökokemusjuttuja. Niinpä hieman aloin miettiä, että uskaltaisiko tota sitten kokeilla.

Onko teillä tai kellään tutullanne kokemuksia tästä kyseisestä puhdistuskuurista tai ylipäätään mistään elimistön puhdistuskuurista?


Kuva: Hyvinvoinnin Tavaratalo