Liityin taannoin Buzzadoriin buzzaajaksi, kun innostuin asiasta testaillessani kaverini buzzaamaa Doven hiustenhoitoainetta. Tosi nopeasti pääsin osallistumaan ihan itse ensimmäiseen kampanjaan. Kyseessä oli siis kolmen viikon testi Purina ONE kissanruoalle.

picture+004.jpg

Sain testattavaksi steriloidulle kissalle tarkoitettua kuivaruokaa, naudanlihaa & vehnää sekä lohta, tonnikalaa & vehnää. Olin hieman skeptinen tuon viljan suhteen, kissahan ei asiantuntija-ystäväni mukaan niinkään tarvitse viljaa. No, skeptisyyteni ei kuitenkaan vaikuttanut kokeiluhaluuni vaan ajattelin, että tärkeintä on, että ruoka maittaa meidän vanhalle herralle. :)

picture+001.jpg

Aloitimme naudanlihalla ja pussi (800g) syötiin alusta loppuun hyvällä ruokahalulla. Valitettavasti kampanja-aika on niin lopussa, ettemme ehtineet kokeilla lohta, tonnikalaa & vehnää. Uskon kuitenkin R:n kelpuuttavan senkin, ei ole kovin ronkeli kissa. Meillä kävi myös niin epäonnekkaasti, etten saanut buzzattua saamiani näytteitä kuin yhdelle ihmiselle. Näin ollen "joudumme" käyttämään näytepussit itse. Näytepusseistä olemme maistaneet kanaa & täysjyväviljaa ja sekin maistuu vallan mainiosti. :)

Purina ONE ACTILEA sisältää pakkauselosteen mukaan 1) prebiootteja, jotka edistävät suoliston mikroflooran tasapainoa 2) antioksidantteja, jotka auttavat solujen uusiutumista. 3) hiivaa, joka auttaa tukemaan tarvittavaa vastustuskykyä. Näin ollen se auttaisi kolmella tavalla vahvistamaan kissan luonnollista vastustuskykyä. Ruoan sanotaan myös pitävän painon kurissa sekä pitävän huolta virtsateistä.

picture+006.jpg

picture+007.jpg

picture+008.jpg

Mitään erityistä muutosta en ole herran olemuksessa, kunnossa, ulosteessa tai virtsassa huomannut. Ei toki mitään huonoakaan ole tapahtunut, joten kokemuksemme on neutraali. Ei mitään suuria yllätyksiä minkään suhteen. Positiivisena pidän kuitenkin sitä, että ruoka maittoi hyvin. Jatkamme maistelua vielä sillä kalaversiolla, toivottavasti sekin maistuu. Ehkä Purina ONE on merkki, jota voisi ostaa jatkossakin. Ei nyt minkään erityispiirteen vuoksi, mutta kuten olen itseäni tässä jo toistanut, niin ainakin muru tykkää. :)

picture+011.jpg

Kauaa ei nämä murenat loju lautasella. *ROUSKIS* :D


Lisää Buzzadorista voi lukea täältä ja jos kiinnostuit, niin mukaan pääset klikkaamalla tästä. Olisi kiva, jos tätä kautta hommaan päädyt mukaan, niin käyttäisit minua suosittelijana. Buzzador-nimeni on Inanaa.