Astiastoni on muuntumassa valkoiseksi ja Teemaksi. Toistaiseksi minulla on Teemalta vain ruokalautaset, mutta onneksi muut astiani ovat kuitenkin valkoiset, joten niillä kelpaa sen aikaa kunnes saan kerättyä Teema-sarjan kokoon.

picture+002.jpg

picture+001.jpg

Aterimet on Ikean Förnuft-sarjaa, jossa on 24 osaa. Huomaan, että usein lusikat ovat kaikki pesussa, joten pitää ostaa vielä yksi setti näitä. Vaan eipä ole kalliita, paketti maksaa 9,95 :)

picture+013.jpg

picture+018.jpg

Ylähyllyllä komeilee Emily Henryn tagine-pata. Aivan ihana pataruokien valmistuksessa, valitettavasti tulee käytettyä vain harvoin. Hyllyllä myös pikkuinen teepannuni Marokosta ja marokkolais tyyliset teelasit (yksi pesussa). Mikä parasta kuin tehdä ihanaa minttuteetä ja nauttia lasista. <3

picture+017.jpg

picture+022.jpg

Kahvikupit ovat vitivalkoiset House Kombit 3 dl. Juomalasit ovat Ikean Godis-sarjaa, vetoisuus
2,3 dl.

picture+021.jpg

Kulhot ovat myös House Kombi-sarjaa. Niitä, kuten muitakin astioita on 6 kpl.

picture+023.jpg

Kokonaiskuvaa astiakaapistani. Olen suhteellisen tyytyväinen astiamäärääni. Haluan pitää astiamääräni kurissa eli mahdollisimman pienenä. Tarkoituksena on tosiaan kerätä Teema-sarja kokonaiseksi, jolloin todennäköisesti luovun sitten noista Housen tuotteista.