Nykyisessä kodissani on tuttavalta saatu UPO Pisara 60P astianpesukone, semmoinen normaalin levyinen. Kone on aika vanha käsittääkseni enkä siitä joitakin vuosia sitten maksanut mitään. Minkäänlaisia ajastustoimintoja koneessa ei ole ja pikaisinkin pesuohjelma kestää sen kaksi tuntia.

Uuden kodin varusteluun kuuluu vakiona astianpesukone. Kone on energiatasoltaan A-luokassa (saisi olla parempikin tietty) ja koneessa pesee yhdeksän henkilön astiat kerrallaan. Uudesta koneesta löytyy ajastustoiminto, vaihtoehtoisesti 3 tai 6 tuntia. Löytyy myös 30 minuutin pikaohjelma ja desibelejä 49. En yhtään tiedä, kuinka kovaääninen on 49dB, tietääkö joku muu?

rosenlewrw4660.png

Kyseessä on siis otsikon ja kuvan mukainen Rosenlewin RW4660 astianpesukone. Harmillisesti en löytänyt mistään kuvaa koneen sisäosasta. Lisää astianpesukoneesta löytyy Rosenlewin nettisivuilta.