Tänään sain kunnian päästä one to one-tutustumiskäynnille suosikkituotteideni paratiisiin eli Lushin myymälään. Syksyn tuoteilta jäi valitettavasti minulta väliin, kun olin silloin juuri selkäleikkauksessa. Näin tämä toisaalta oli parempi, sillä yhdelle ihmiselle kerrallaan esittely on aina kokonaisvaltaisempaa.

Koska akuutti ongelmani on etenkin kasvojeni ihon huono kunto, keskityimme esittelykierroksella ihonhoitotuotteisiin. Ei välttämättä ole helppoa löytää kunnollista tuoterepertuaaria iholle, joka samaan aikaan on rasvainen, pintakuiva, herkkä, atooppinen ja couperousa. On vain yritettävä löytää tuotteiden viidakosta ne parhaimmat tuotteet ja miten muutoin se parhaiten onnistuisikaan kuin kokeilemalla.

Niinpä me kokeilimme, tutkimme ja tutustuimme. Alla kuvia herkullisen huumaavalta kierrokselta.

picture+003.jpg

picture+005.jpg

picture+006.jpg

picture+011.jpg

picture+012.jpg

picture+013.jpg

picture+015.jpg

picture+032.jpg

picture+033.jpg

Sain muutamia näytteitäkin mukaani ja päätin heti aloittaa testaamisen. Olen pitkään onnistunut pitämään klikkaus-sormeni kurissa, mitä tulee Lushin verkkokauppaan, mutta jää nähtäväksi kauanko kuri pysyy kun pääsee taas makustelemaan ihania tuotteita. Kasvojeni ihohan tykkäsi muun muassa Lushin Fresh Farmacysta, joten positiivista kokemuspohjaakin jo on.

Kaunis ja aurinkoinen kiitos esittelystä Niinalle! :)