Mulla ei ole yöpöyTIÄ, vaan yöpöytä. Tai siis on yöpöydät, mutta toinen on mun ikivanha laatikollinen versio jostain nakkisodan ajoilta enkä halua laskea sitä mihinkään kategoriaan. Tovin mulla on ollut yöpöytänä Ikean Lack-pöytä ja se onkin toiminut hommassaan tyydyttävästi. Tarkoituksena on kuitenkin hankkia yöpöydät molemmin puolin sänkyä, sitten joskus. :)

Nyt kuitenkin tein pienen kokeilun, kun posti toi Sisustusgalleria Palorannalta tilaamani Tam Tamin eilen illalla. Olen ajatellut sitä parvekkeelle pöydän virkaa toimittamaan, vaikka onkin noin matala. Nyt päätin kokeilla Tam Tamia yöpöytänä ja myöhemmin ajattelin pyöritellä sitä hieman ympäri asuntoa ja kokeilla miten se sopii minnekin. Nyt kuitenkin yhdistin haasteen aiheen uuden ja ihanan Tam Tamin esittelyyn. <3

picture+007.jpg


picture+006.jpg


Valaisimen johtoa ei saanut kuriin ja piiloon millään, joten hieman ärsyttävästi tuossa möllöttelee. Hieman pienihän tuo Tam Tam on tuossa jenkkisänkyni rinnalla. Ja hieman särähtää silmiin tuo valaisin, kun sen jalka on tuommoinen tikku. ;)