Se olisi sitten tämän sisustuskuvahaasteen kolmas viikko. Äkkiä aika on kulunut ja aika hyvin on mennyt. Olen pyrkinyt toteuttamaan haastetta siten, että valitsisin aiheet ja tekisin niistä jutut kuin tavallisissa postauksissakin.  Eli suomeksi siis, että en vain heittäisi kehiin yhtä kuvaa vaan pyrkisin rakentamaan postaukset sisustuskuvahaasteen ympärille. Esimerkiksi nyt kun aiheena on matto, pääsenkin esittelemään teille viimeisimmän mattohankintani. :)

Blogeissa alkoi tässä hetki sitten näkyä muovimattoja. Ihania mustavalkoraidallisa mattoja Ellokselta ja olisin niin halunnut sellaisen, mutta kokovalkoisena. No ystäväni fiksuna sitten vinkkasi, että valkoisen maton rinnalla lattiani näyttäisi entistä likaisemmalta ja kulahtaneemman näköiseltä. Se siitä valkoisesta matosta. Sen sijaan tilasin Ellokselta kaksi mustaa muovimattoa koossa 70 x 150.

picture+003.jpg


picture+004.jpgMatto vaikuttaa kestävältä ja tiheältä, väri on musta kuten pitää ollakin, valkoisella langalla. Oikein kivan näköinen ja nätti. Tykkään. Testailin hieman, miten ja minne matot laittaisin. Eteinen ja keittiö olivat harkitut paikat, mutta en yhtään tiennyt, miten ne olisin laittanut. Varsinkin eteisen maton paikka tuotti jonkinlaista päänvaivaa. Siispä pyörittelemään ja kokeilemaan, ei auttanut muu. :)

picture+001.jpg


picture+002.jpgpicture+005.jpgpicture+013.jpgpicture+011.jpgpicture+014.jpgTuolleen se sitten jäi, Lack-hyllyn alle ja siten näkyy myös olkkariin ja on hieman yhtenäisempi keittiöön sijoittamani maton kanssa. Keittiön osalta maton sijoitus ei aiheuttanut mitään ongelmia, homma oli selvä alusta lähtien.

picture+007.jpg