Viime vuotta lukuunottamatta olen aina sammutellut valoja Earth Hourin aikaan. Tänään palasin ruotuun ja valojen lisäksi sammutin television sekä läppärin. Lisäksi otin lataavat laitteet irti seinästä. Kynttilän valossa sitten vaan tunnin ajan. Olikin aika rentouttavaa ja rauhallista, kun vain kynttilät paloivat.

picture+002.jpg

Suurin osa tunnista meni kynttilänvalossa uusinta Talo & Koti lehteä selaillen ja light colaa nautiskellen.

picture+007.jpg

Kun vielä jäi aikaa, nappasin kaapista hieman kissanminttua ja sirottelin ne kisulin raapimismatolle (jota R ei vieläkään osaa hyödyntää asianmukaisesti). Voi sitä onnen hetkeä, kun R kiehnäsi ja pyöriskeli matolla. Minä köllähdin olkkarin matolle pötköttelemään söpösen touhuja seurailemaan. Ihanan kiehnäyshetken keskeytti satunnainen lentelijä (yksittäisiä jauhokoisia silloin tällöin lentelee) jota piti sitten silmä kovana yrittää metsästää. Harvemmin sitä tulee vain oltua paikoillaan ihan rauhassa ja katseltua kissan touhuja. Yleensä vaan istun naama kiinni läppärissä ja touhuan jotain koko ajan. Oli kyllä kiva ja hyödyllinen tuo Earth Hour. Meni jopa reipas tunti ennen kuin pistin läppärin ja telkkarin taas päälle. Kynttilät jätin palamaan ja täällä vietetään loppuilta pelkän liesituulettimen valossa. <3

Osallistuitteko te tänä vuonna Earth Hour -tapahtumaan? Ja oletteko aiemmin osallistuneet?