Paljon on kehuttu The Body Shopin body buttereita. Minäkin päädyin tähän hyvän tuoksuisten vartalovoiteiden maailmaan verigreipin tuoksuisella butterilla.

picture+450.jpg

Mielestäni nämä butterit on jo purkin ulkoasun osalta todella houkuttelevia. Kirkkaita värejä, pyöreää muotoa ja muita yksityiskohtia. Ja pelkästään sana "butter" saa aikaan fiiliksen, että rasva on kuohkeaa, paksua ja kosteuttavaa. Eikä totuus ole mielikuvaa huonompi.

picture+451.jpg

Ihanan kermaista! Tuoksu ainakin tässä Pink Grapefruitissa on tosi vahva. Jos tuoksun kestää, on se toisaalta tosi kiva, sillä rasvausoperaation jälkeen tuoksu tulvahtelee nenään pidemmän aikaa ja saa pitkäksi aikaa semmoisen hemmotellun fiiliksen. :) Tuoksun takia todennäköisesti en enää tätä samaista hanki. Ei siis paha tuoksu, mutta hyvin voimakas. Silti kiva ja pehmoinen tuntu iholla rasvauksen jälkeen, joten siitä plussaa!

picture+455.jpg