Jo pidempi aika sitten bongasin jostain blogista aivan mielettömän söpöyden, Pingyn. Kävi ilmi, että kyseessä on Eero Aarnio design. Oih ja voih. Nyt sitten Finnish Design Shop on tuonut valikoimiinsa tämän lapsille - ja lapsenmielisille - suunnatun ihanan Pingyn.

product_thumb.jpg


product_thumb+(2).jpg


product_thumb+(1).jpg


Eero Aarnio on suunnitellut Pingyn Magikselle ja idea on lähtöisin ihan oikeista söpöistä ja pullukoista pingviineistä, jotka olemuksellaan ovat huvittaneet Aarniotakin. :)

Pingy on vielä vauva-pingviini. Silmät ovat mantelin muotoiset ja pää sekä nokka oikeassa suhteessa pulleaan vartaloon. Hieman luonnollista pulleampi massu antaa Pingylle mahdollisuuden vaappuvaan liikkeeseen. Pingy on muovia, kuten muutkin Aarnion designtuotteet. Korkeutta Pingyllä on jopa 70 cm. Ja miksei Pingyä voisi sijoittaa uloskin lasten leikkien ulottuville, sillä se kestää myös ulkokäyttöä. :)

Tässä on kyllä sellainen tuote, jonka minä voisin kotiuttaa. Voittaa Puppyn mennen tullen! <3


Kuvat: Finnish Design Shop