Moikka murut! :)

Tosi kivasti tuli arvontaan osallistujia, 133 kommenttia kaikkiaan. Mukana oli myös tuplakommentteja, joten tuosta 133:sta voi muutaman poistaa. Arpalipukkeiden kokonaismääräksi tuli 205. Muutama epäselvä tapaus oli, joista en löytänyt perusteita kahdelle arvalle ja näin ollen ne sekä he, jotka eivät ilmoittaneet arpamääriä saivat yhden arvan.

Random.org avuksi ja sinne syötin luvut 1 ja 205. Voittajaksi arpoutui...

Koko+n%C3%A4yt%C3%B6n+kaappaus+31.3.2012

arpa numero 160 ja kyseisen arvan takaa löytyy...

Jenna Pienet on askeleet -blogista

Onnea isosti Jenna! :)

Lähetäthän yhteystietosi minulle blogin sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy sivuni sivupalkista. Odottelen yhteydenottoa pitkäperjantaihin 6.4. asti. :)


Kiitos kaikille osallistujille ja toivottavasti kaikki kiinnostuneet saavat jotain kautta kosketusta Methodin tuotteisiin. Ovat meinaan tosiaan ympäristöystävällisiä ja tehokkaita. Lisätietoa löytyy blogipostauksistani tunnisteella "Method" tai vaikkapa Eettisen luksuksen sivuilta osoitteesta eettinenluksus.fi

Ihanaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti viihdytte mukana jatkossakin <3