Käytiin ystäväni, ystäväni lasten ja ystäväni siskon kanssa Tukholman risteilyllä Silja Serenadella. Vietimme koko ajan laivalla emmekä piipahtaneet kaupungilla laisinkaan. Ihan perus rentoutumista ja oleilua lasten kanssa. Kiitos ihanille matkakamuille! <3 <3 <3

Tässä hieman tunnelmia kuvina. 

picture+003.jpg


picture+006.jpg


picture+007.jpg


Kaunis taulu kahvilan seinällä


picture+011.jpg


picture+019.jpg


picture+026.jpg


picture+032.jpg


picture+033.jpg


Hevisaurus jyräsi!


picture+034.jpg


Välillä piti vähän levätä.


picture+037.jpg


Ruokailua pienellä budjetilla, mutta ei se makua haitannut!


picture+039.jpg


Tukholmassa ei ollut talvesta tietoakaan.


picture+082.jpg


Kovin paljon ei nukuttu. Lapsilla oli yskää ja itsekin merisairastuin paluumatkalla aika pahasti. Olo onneksi parani nopeasti lääkkeellä. Eilen illalla lähdin vielä ystävän kanssa baariin hieman iltaa istumaan ja sattuipa sopivasti, sillä tänään hyvästelin 32 vuoden iän ja siirryin elämässä eteenpäin. :) Päivä on mennyt pääosin nukkuessa eikä mistään ole saanut oikein kiinni. Pakko oli kuitenkin tulla vähän tunnelmia teille esittelemään. Toivottavasti arkeen paluu sujuisi suhteellisen kivuttomasti, on aas uusi viikko ja uudet kujeet edessä! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! <3


(Kuvanlaadusta sori, matkassa oli vain kännykkä.)