Keväisin minuun iskee villitys, joka koskee kosmetiikkaa, vaatteita, asusteita, kenkiä ja tietenkin sisustusta. Lieneekö syy kevään aiheuttamassa uusiutumisfiiliksessä vai missä, mutta jostain syystä ahmin kaikkea kosmetiikkaan liittyvää kuten blogeja, mainoslehtisiä ja aikakausilehtiä.

IMG_3707.JPG


picture+425.jpg


picture+451.jpg


Kaikki raikas, tuoksuva ja uusiutumista henkivä vaan saa silmäni kiilumaan ja sydämeni tykyttämään. Voisin hamstrata vartalovoiteita, kasvotuotteita, dödöjä, hajuvesiä, hiustuotteita ja mitä vain! Osa kelpaisi pelkästään jo raikkaan ja kauniin ulkomuotonsa vuoksi. Olenkohan jonkinlainen kosmetiikka-harakka? ;)

Ja vaatteet... voi hirvitys sitä ihanien vaatteiden, asusteiden ja kenkien ihastelua: "Mä tarvitsen tuon, tuon ja tuon. Niin ja ihan oikeasti mä haluan ton!". Joka kevät ja kesä sama juttu. Koko vaatekaapin sisältö pitäisi uusia ja kaikki vaatteet yms. vaan piristäisivät oleellisesti arkea. :D Hameita, paitoja, legginssejä, ballerinoja... Jotenkin sitä uskoo, että täysin uudet vaatteet jotenkin saa oman itsensäkin uudistumaan. Uudet vaatteet, uusi minä. Eikö olisikin ihan kiva motto? ;)

picture+016.jpg

picture+020.jpg

picture+034.jpg

picture+092.jpg

picture+118.jpg

picture+144.jpg

Tämä kevätvillitys tarkoittaa myös sitä, että se näkyy täällä blogissa. Aika paljon on ollut kosmetiikka- ja vaatejuttuja, mutta uskallan sanoa, että niitä tulee näin kevään myötä vielä enemmän. Nyt täytyy vaan toivoa, että te ihanat lukijani olette pitkämielisiä näin kevään ja kesän kunniaksi ja annatte anteeksi postausaiherönsyilyn.

Älkää huoliko, kyllä niitä sisustusjuttujakin tulee. Pyrkimykseni on edelleenkin pitää pääpaino sisustusjutuissa. Ja on niitä kevään tuomia sisustusvillityksiä ja -himotuksiakin mulla, kjeh kjeh! :)