... ja maassa  kaapissa rauha.

Pitkään tämä projekti kestikin. Ikuisuuden tavarat lojuivat keittiön työtasolla ja kaapit ammottivat tyhjyyttään. En vain halunnut laittaa kaappeihin mitään, jotta koisat "oppisivat" ettei siellä mitään ole. Niin, että ihan turha yrittää sieltä rakenteiden raoista tulla tänne asukkeja kiusaamaan.

picture+040.jpg

Tältä täällä on näyttänyt viikkoja (kuukausia?). Kaapin perukoilta löysin lopulta jonkinlaisia kannellisia lasiastioita, joihin hätäpäissäni hiutaleet yms. laitoin. Ei kivaa, mutta onkin onneksi tilapäisjärjestely.

picture+043.jpg

Kovin paljon hiutaleita, jauhoja ja sen semmoisia mulla ei ole, pääasiassa vain kaurahiutaleet, leseet ja pasta. Menköön nyt hetken noin, mutta pian mun on raahauduttava sinne Ikeaan ostamaan ne Droppar-purnukat.

picture+032.jpg

picture+037.jpg

Vihdoin on tavarat kaapissa ja taso näyttää jo ihan siedettävältä. Kunpa olisikin niin, ettei tasoilla tarvitsisi säilyttää mitään kahvinkeittimen lisäksi. Olisi paljon avarampaa. :)