Ystäväni buzzasi* minua Doven uutuus-hoitoaineella. Hoitoaineen luvataan siloittavan karheita, kuivia ja pörröisiä hiuksia. Olen kuullut, että joillakin tämä toteuttaa lupauksensa, jotkut eivät ole huomanneet puolestaan mitään erityisiä muutoksia hiuksissaan. Kummityttöni 4-v. sanoo, että kun tätä laittaa hiuksiin, niin hiukset pysyy ilmassa kaksi tuntia. ;D

picture+489.jpg

"Dove Nourishing Oil Care ainutlaatuinen, pienistä pisaroista muodostuva öljyjen yhdistelmä, joka imeytyy nopeasti syvälle hiuksiin, kosteuttaen hiuksia ja tehostaen hoitavaa vaikutusta ilman että hiukset tuntuvat rasvaisilta."

Käytin hoitoaineen (50 ml:n näyteputeli) kuuliaisesti loppuun ja tykkäsin todella paljon tuoksusta. Hiukset olivat todellakin helpommin harjattavissa pesun jälkeen, mutta niin ne ovat muidenkin hoitoaineiden jälkeen. Hiukseni ovat ohuet ja hieman pörrössä sekä sähköiset varsinkin yön jäljiltä. Siltä osin en huomannut mitään erikoista muutosta. Se piti hyvin kyllä paikkansa, että hiukset eivät tuntuneet käytön jälkeen rasvaisilta. Siitäkään huolimatta, että kyse on öljyhoidosta ja hiukseni ovat ohuet ja helposti rasvoittuvat muutoinkin. Liputan kyllä tätä tuotetta tuoksun ja perus toimivuuden puolesta, mutta ihmeaineeksi tätä en luokittelisi. Itse pysyn edelleen omien hiustuotteideni käyttäjänä enkä lähde Dovea ostamaan. Toki ilman mutinoita käyttäisin, jos ilmaiseksi saisin. ;)


* Buzzaus = tuotteen mainostamista muille, usein mukaan saatavana näytekappale mainostettavasta tuotteesta. Buzzador on siis henkilö, joka buzzaa tuotteita muille. Itsekin olen alkanut buzzadoriksi ja ajan myötä tänne blogiinkin varmasti tulee buzzaus-juttuja. :) Lisätietoja: www.buzzador.com