Joitakin päiviä sitten kyselinkin Arvoitus-postauksessani, että mikä ihmeen muoviläpyskä kuvassa on.

picture+001.jpg

Arvaukset olivat hyviä; jääskraba tai vaikka leikkuulauta. Ja väritystäkin kehuttiin. Läpyskä on siis läpinäkyvää muovia, jossa on mustia raitoja. Valkoista pöytää vasten tosin näyttää musta-valkoraidalliselta. Kieltämättä tuon näköinen leikkuulauta voisi olla aika veikeä. :)

picture+002.jpg

Anne osui kuitenkin arvauksessaan oikeaan. Vai oliko kyseessä tieto? ;)

picture+003.jpg


picture+004.jpg


picture+005.jpg


picture+006.jpg


Kyseessä tosiaan on MALJAKKO!


picture+008.jpg


picture+009.jpg


picture+010.jpg


Ostin tämän siis Tukholman reissultani Designtorgetilta. Äärettömän mielenkiintoinen tuote ja todella kätevä. Maljakko on tukeva, vaikka ei ihan heti uskoisi tuollaisesta "lituskasta". Säilytystilojen kanssa tuskailevalle todella hyvä ratkaisu. Ostin kokeeksi vain yhden itselleni ja yhden ystävälleni tuliaisiksi, mutta seuraavalla kerralla voisi ostaa muutaman lisää. Ihanat valkoiset tulppaanini toimivat nyt esimerkkinä maljakossa, mutta mielestäni tulppaani ei ehkä ole maljakkoa kovin hyvin imarteleva kukka. Jokin pitkävartisempi voisi olla parempi.