EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Se olisi sitten arvonnan paikka! Olkoon vaikka sen kunniaksi, kun blogissani on 100 lukijaa ylittynyt. Kiva, että teitä on noin paljon jo, minä kun veikkasin aloittaessani, että blogiani lukee vain pari hassua tyyppiä. :)

Olen tässä pian puoli vuotta kokeillut erilaisia Methodin pesu- ja puhdistusaineita. Aluksi luin niistä netissä ja lopulta tilasin muutamia kotiin testaukseen. Pidin tuotteista ja sainkin upean mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Eettinen Luksus Oy:n kanssa. Olen saanut testattavaksi Methodin tuotteita ja tuon mielelläni tuotteita esille blogissani, sillä pidän siitä, että tuotteet ovat luontoystävällisiä ja silti samalla tehokkaita. Itselläni ei ole minkäänlaista tarvetta palata enää pesu- ja puhdistusaineiden osalta markettituotteisiin. Mutta jotta ei mene vain puheeksi tämä touhu, niin nyt on aika arpoa lukijoitteni kesken yksi Methodin tuote. Joku onnekas pääsee ihan käytännössä testaamaan itse tuotteista sanottua. :)

picture+086.jpg

Arvonnan palkintona on Method Dish Soap Cucumber, josta olenkin jo aiemmin kertonut täällä. Tuoksu on mieto ja miellyttävä ja erilainen kuin fairyt sun muut. Itse tosin tykkään ja plussaa tämä saa siitä, että on pumpattavassa putelissa. Tuote on erittäin riittoisaa ja nyt kun edellisessä putelissa on vielä reippaasti jäljellä, niin mikäs sen parempi idea kuin arpoa tämä uusi jollekin teistä. Siispä arvonnan sääntöihin:


Yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, onko Methodin tuotteet jo tuttuja.
Kaksi arpaa saa kommentoinnin lisäksi liittymällä blogini julkiseksi lukijaksi (Lukijat kohdassa oikeassa sivupalkissa) tai jo olemalla lukija.
EDIT: Lukijaksi liittyminen Bloggerin kautta. EI Facebookin kautta. 
Kolmannen arvan voi saada linkittämällä arvontani omaan blogiinsa. Linkityksessä voi käyttää yllä olevaa kuvaa.

Arvontaan voi siis osallistua 1-3 arvalla. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana, muutoin oletan arpoja olevan vain yksi. :) Anonyymit, keksikää itsellenne jokin nimimerkki, jotta tiedän kuka on voittaja jos voitto osuu anonyymille.
Arvonta päättyy 30.3.2012 klo 21. Tämän jälkeen saapuneita kommentteja ei enää huomioida arvonnassa.


Superisti siis onnea kaikille arvontaan! <3