13637-g.jpg
Kuva: Brandos
 Ensi talveksi aion hankkia ihan oikeat ja aidot UGGit. Ennen pidin UGGeja rumina möhkäleinä enkä ymmärtänyt, miten joku voi jalkoihinsa moiset laittaa. Loppukesästä Seppälään ilmestyi UGG-kopioita ja piruuttani niitä sovitin. Päätin, että ostan testiksi sellaiset. Hintakaan ei päätä huimannut.

picture+156.jpg

Hyvät ovat olleet jalassa ja lämpimätkin vielä. Jalkojani palelee kengissä kuin kengissä talvisin. Poikkeuksetta. Jopa näissä, mutta selkeästi vähemmän. Ja koska aidoissa UGGeissa on lampaankarva sisällä ja ovat muutenkin laadukkaammat niin voisin kuvitella, että niissä ei paleltaisi ollenkaan! :) Ehdotonta plussaa aidot saavat vielä kantavahvikkeesta. Näissä feikeissä käy lopulta niin, että kantaosa ihan pohjan rajoilta menee ruttuun. Kenkä menettää "muotonsa" ja rutussa oleva kangas ajan myötä kuluu puhki tai pohja irtoaa.