IMAGE black and white -blogin ihana Image postasi Tikkurilan tyylitestistä enkä mahtanut itselleni mitään vaan syöksyin tekemään testiä. Vastaukseksi tuli "Moderni pelkistäjä" ja nousevaksi tyyliksi "Aitouden etsijä". Ei paha, kovin paljon hanttiin en kyllä näiden testitulosten osalta laita.

Hieman tuloksissani vilahtaneista värilastujen mukaisista sisustusväreistä alla.

MODERNI PELKISTÄJÄ

"Olet klassisen tyylin ystävä ja uutuuksien omaksuja. Skandinaavinen pelkistys ja urbaani rosoisuus yhdistyvät sisustusvalinnoissasi. Kotisi laadukas, hillitty ilme uusiutuu helposti jo yhdellä katseenvangitsijalla, kuten taululla tai seinän värillä."

kaunis_koti_11_sisustus.jpg

kaunis_koti_14_sisustus.jpg

kaunis_koti_18_sisustus.jpg

Yllä olevat väriyhdistelmät olivat värilastuvalikoiman mukaan eniten silmääni miellyttävät, joskin joitakin yksittäisiä värejä vaihtaisin. Kaikista kuitenkin huokuu vaaleat värit eikä räikeyttä.

AITOUDEN ETSIJÄ

"Saat elämyksiä luonnon materiaalien aitoudesta ja lämpimästä, murretusta väriskaalasta. Harkitun huoleton tyylisi heijastaa ekologisia arvojasi. Etsit esineitä, joissa näkyy käsityön jälki, löydät tehoste-elementit suoraan luonnosta."

kaunis_koti_23_sisustus.jpg

kaunis_koti_24_sisustus.jpg

kaunis_koti_25_sisustus.jpg

kaunis_koti_26_sisustus.jpg

kaunis_koti_27_sisustus.jpg

Näihin kuten edellisiinkin modernimpiin versioihin tekisin toki muutoksia värien osalta, mutta nämä ovat nyt noista aitouden etsijän väriskaalasta ne miellyttävimmät.

Omaa tyyliäsi pääset testaamaan TÄSTÄ.


Kuvat: Tikkurila