Haluaisin sängynpäädyn. Pääty saisi olla moderni, yksinkertainen, virtaviivainen ja käytännöllinen. Käytännöllisyyden osalta toivoisin, että päädyn päällä voisi pitää esineitä. Leveyttä saisi siis olla useampiakin senttejä. Mutta ette usko - vai uskotteko - miten hankala on löytää mieleistään päätyä. Ainakin valikoima netissä on suppea eikä kovin mielenkiintoinenkaan.

brimnes-sangynpaaty--sailytystila__ikea0

brimnes-sangynpaaty--sailytystila__ikea0

Ainoa sängynpääty, joka herätti mielenkiintoni on Ikean Brimnes. Päälle saa halutessaan esineitä ja samoin sivuilla oleville hyllyille. Mitäs olette mieltä, miltä tuommoinen 140 cm leveä pääty näyttäisi 120 cm leveässä jenkkisängyssä? Tosin tuo sänkyrunkokin on ihan näppärä, molemmilla puolilla isot säilytyslaatikot. Eikä kissa tuhoaisi sänkyä.


Kuvat: Ikea