lovelyblog.jpg
Kiitos tästä tunnustuksesta CristiinaM:lle!

Tunnustuksen saajan on...


* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin


1. Minulla on nykyään hyvin harvoin todella pahoja päiviä ja itken harvoin. Nyt poikkeus vahvistaa säännön ja olen aika "down" ja vollotin ystävälleni äsken puhelimessa kaiken mahdollisen. Hieman helpotti, toivottavasti äskeinen itku kantaa pidemmällekin kuin tälle illalle (yölle).

2. Näin ystävänpäivänä aina mietin, miksi ihmiset toivottavat hyvää ystävänpäivää kaikille tutuille ja tutun tutuille. Minä toivotan ystävänpäivää todellisille ystävilleni ja rakkailleni. Oma toimintatapani ei tietenkään ole varmasti se ainoa oikea tapa toimia, mutta näin ajattelen.

3. Tällä hetkellä haaveilen kulmien muotoilusta ja värjäyksestä. Harmi, etten osaa sitä tehdä itse. En tiedä, missä kunnossa pari vuotta sitten hankkimani hiuslisäkkeet ovat ja saako niitä enää edes kuntoon, mutta minä niiiiiiin haluaisin ne hiuksiini pitkästä aikaa. Kyseessä on teippilisäkkeet.

4. Toivun useamman päivän reissuista todella hitaasti. Menee päiväkausia, että en saa mitään aikaiseksi enkä saa tartuttua arjesta kiinni. Ja nyt kyse oli "vain" kahden yön laivareissusta Tukholmaan.

5. Tällä hetkellä kotini ahdistaa minua. Tuntuu, että joka paikassa on vain saastaa ja haluaisin heittää tavarat roskiin. Suoraan vaan jätesäkkiin kaikki sen kummemmin ajattelematta. Okei, no se ei ole mahdollista sillä mukana menisi paljon tärkeääkin. Sisustusprojektini ei etene ja siksi minusta tuntuu, että mitä jos vain luovuttaisi ja tyytyisi siihen, että tästä ei tule haaveitteni sisustusta.

6. Kaikki tietämäni bloggaajat tuntuvat olevan kovin ihania ja elämä heillä kohdillaan. Itse haaveilen toki paremmasta fyysisestä terveydestä ja kunnosta sekä siitä, että vihdoinkin pääsisin purkamaan turhautumiseni sinne kuntosalille. Ja koska koen, että kaikki muut ovat terveystietoisia ja niin edelleen, niin minä teen nyt suuren tunnustuksen ja kerron teille, että minä tupakoin. Ehkä olen ainoa tupakoiva bloggaaja, mutta nyt se on tunnustettu.

7. Vajaan kolmen viikon kuluttua täytän 33.


Huh, hieman oli negatiivissävytteisiä paljastuksia. Anteeksi siitä. ;)

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille (en 15:lle):