Olisi aika tehdä jotain! Korit eivät pysy paikoillaan, kun kiinnitysreiät ovat repeytyneet ja levinneet liikaa. Melkein niin kauan kun muistan, olen joutunut koreja eestaas vedellessäni laittamaan korien kiinnikkeitä takas paikoilleen kaapin runkoihin, kun korit tipahtelevat.

picture+001.jpg

picture+002.jpg

picture+005.jpg

Alimman korin kanssa olen jo luovuttanut, kuten näette, ja irroitin korien kiskot ja latasin korin vaan kaapin pohjalle. Haluan korien tilalle ihan tavalliset hyllyt. On niin mennyt herne nenään noiden korien kanssa, että kaikki "kaappikorit" kammottaa.

Ja toki listalla on muutakin korjaamista/uusimista kaipaavaa:

picture+006.jpg

Aikamoinen lista eikä tässä vielä kaikki. Kirjoitin vain oikeasti rikki olevat asiat. Mainitsemattomista syistä johtuen poistan varmaan pois tuon toiveen lattian uusimisesta ja jään katselemaan tilannetta. Tämän listan aion esittää huomenna tai ylihuomenna, kun asuinhuoneistoissamme suoritetaan märkätilojen tarkastus ja kosteusmittaus. Tarkemmin siitä ja näistä muista korjaus/uusimistarpeista kerron sitten myöhemmin!