Kynsinauhani ovat aivan järkyttävässä kunnossa. Lopetin kynsien pureskelun, kun olin 12-vuotias. Nyt vanhemmiten olen alkanut jäystämään ja repimään ihoa kynsien reunoilta ja sehän ei ole kovin viisasta. :D Olen jo pitempään miettinyt, että pitäisi olla joku keino hoitaa kynsinauhoja niin, että se on myös helppoa. Jostain putelista kynsinauhojen hoitoaineen annosteleminen on sotkuista ja sitä ei vain tule tehtyä säännöllisesti. Niinpä ostin laivareissultani kynsinauhakynän.

picture+094.jpg

Kynä on Sally Hansenin. Merkki on minulle tuntematon, vaikka jossain olen merkistä kuullut. Kynä toimii samoin kuin valokynä eli kynän päästä pyöritetään niin, että kynän suti kastuu hoitoaineesta. Sitten vaan sivelemään. Aine ei valu eikä sotke samoin kuin pullosta suoraan kynsille annosteltu versio. Näin ollen kynää voi käyttää melkein missä vain, vaikka bussissa matkustaessa. Kätevää!

Ainoa probleema asiassa on se, että miten saan itseni käyttämään kynää säännöllisesti. Ja sitäkin suurempi kysymys on, että miten pystyn olemaan rikkomatta kynsieni reunoja jatkossa. Ei ole paljon hyötyä kynsien hoitoaineesta, jos vaurioiden syytä ei eliminoi.

Vinkkejä ja mielipiteitä?