Ihan pakko oli pistää In the spotlight of style -blogista bongaamani keväällä 2012 ilmestyvät uudet Muumi-mukit myös tänne omaan blogiini näkyville. Nyt on selkeästi Muumi-muki -vaihe taas käynnistynyt kovalla tohinalla. Ensi viikolla saan jotain tänne blogin puolellekin näytille. :)

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-04+kohtee

Yllä oleva muki on nimeltään Mymmelin äiti ja ilmestyy kuuleman mukaan vissiin maaliskuun alussa. Väritys on raikas ja hauskoja nuo naperot. :)

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-04+kohtee

Kuulema 16. huhtikuuta ilmestyy Primadonnan hevonen. Samalla tapaa hieman erikoisemman näköinen kuin nyt alkuvuodesta ilmestynyt WDC 2012 -muki Hurraa! (jonka minä onneksi eilen sain! <3) Näitä kun katselee, niin eiköhän ostopäätös ole jo tehty: Tahdon! :)[Kuvat ja informaatio lainattu In the spotlight of style -blogista]