Miia suositteli Sarah Jessica Parkerin tähdittämää elokuvaa Kate Reddy - täydellä teholla yötä päivää. Vasta silloin muistin, että heeei mähän olin joskus nähnyt mainoksen kyseisestä elokuvasta ja haluan ehdottomasti nähdä sen! SJP on aivan mieletön näyttelijä ja olenkin suuri Sinkkuelämää-fani. Rakkain tuoksunikin on SJP:n Lovely (joka on nyt valitettavasti itseltäni loppu). Laivalla pitkästä aikaa suihkautin tuoksua ranteeseeni ja matkakumppanini naureskeli hölmöydelleni, kun loppuillan haistelin rannettani ja pyysin vähän väliä häntäkin haistelemaan "Haista nyt, tää on niiiiiiiiin ihana!". ;D9511260529.jpg


No joo, asiaan taas! Surffaillessani äsken nettikirjakauppoja (booky.fi, adlibris.com) törmäsin Kate Reddyyn kirjaversiona, tarkemmin sanottuna pokkariin. Hintaa AdLibriksellä on 7,60 euroa ja booky.fi:ssä 7,90 euroa. Kummatkaan kirjakaupat eivät veloita toimituskuluja ja toimittavat näppärästi useammalla toimitustavalla.

Nyt jäin sitten pohtimaan, kumpi kannattaisi: katsoa elokuva vai lukea kirja ensin? Leffa on ehdottomasti nähtävä juurikin Sarah Jessica Parkerin takia, mutta kirjakin voisi olla mielenkiintoinen. Onko kellään katselu- tai lukukokemuksia kyseisestä viihdepläjäyksestä?

Ja jos kirja tai leffa kiinnostaa, niin hankkimaan vaan ja kokemuksia jakamaan! Tämä on taatusti meille kiireisille naisille ja perheellisille ihana katselu-/lukukokemus. Muotia, kauneutta, uraa, perhettä - ah mikä yhdistelmä! :)


Kuva: AdLibris