Blogini pidempiaikaiset lukijat ainakin tietävät, että kylpyhuoneeni on säilytystilojen suhteen ankea. Tilaa on ollut vain peili- ja allaskaapissa ja se on todella vähän. Pesukoneen päällä olen säilytellyt tavaroita ja se on välillä näyttänyt aivan hurjalta, kun on ollut kaikenlaista putelia ja purnukkaa ja välillä kaikkea muutakin mahdollista. Olen käyttänyt H&M:lta hankkimiani kangaspussukoita säilytykseen. Eräänä päivänä sujahdin ihan piruuttani Tarjoustaloon kurkkaamaan, olisiko heillä mahdollisesti kivoja koreja. Mieluiten kannella. Kas kummaa, olihan heillä ja miten hyvä tuuri kävikin, oli vielä yksi kappale juuri sen kokoista kannellista laatikkoa, jollaista olin kaavaillut säilytykseen. Niinpä kotiutui tämä kori.

picture+011.jpg


picture+013.jpg


picture+014.jpg


Nyt olen todella tyytyväinen! Kannen avulla romppeet saa koriin piiloon eikä pölynkään pitäisi kerääntyä purkkien ja purnukoiden päälle. Olen vain niin tyytyväinen, kun kaikki tavarat eivät loju enää näkyvillä. <3 <3 <3