kuntosali_j_senyys__343310b.jpg

Aloin haaveilla kuntosalilla käymisestä. Tai no, olen haaveillut jo jonkin aikaa. Erinäiset syyt ovat kuitenkin saaneet itseni heittämään haaveet romukoppaan ja ajattelemaan, että minä minnekään salille pääse. Nyt siskonlikan kanssa iltaa viettäessäni sain päähäni, että kyllä menen ainakin tutustumaan paikalliselle salille ja pohdiskelen sen jälkeen asiaa uudelleen.

KUNTOSALI_ISP0800270_315x225.jpg

Itselleni tärkeintä olisi ehdottomasti lihaskunnon parantaminen. Eikä vähiten syksyisen selkäleikkauksen jälkeen. Välilevynpullistumani aiheutti pahoja hermopinteitä, kipuja ja sitä kautta lihaskunnon rappeutumista. Luulin, etten edes ongelmistani ja leikkauksesta toivu, kun toipuminen kesti kauemmin kuin olin kuvitellut. Niinpä vaan on selkäkivut (normaalia rasituskipua lukuunottamatta) kadonneet ja hermot ovat pian taas kunnossa. En enää astu linttaan ja kohta varmaan pystyn seisomaan taas kantapäälläni. Oikea kantapää ei ole jaksanut kannatella, mutta nyt on jo paljon parempi.

Kuntosalilla käyminen tukisi varmasti myös meneillään olevaa 0,5 kg:n haastettani, josta kerroinkin TÄÄLLÄ. Jätin yhteydenottopyynnön tosiaan paikalliselle salille, jossa olisi nyt liittymistarjous ja aloitusopastuskerta ilmainen. Tosin olen hieman skeptinen tästä "ilmaistarjouksesta". Tarjouksia kun on vaikka missä ja milloin, niin kuka maksaa liittymisestä 70,-, alkuopastuksesta ja saliohjelmasta 30,- ja vielä esimerkiksi avaimesta toiset 30,-? Ilmaistarjoukset ovat vaan höpöhöötä, jolla saadaan tällaiset pöljät liittymään salille. :D

images?q=tbn:ANd9GcQvdVVjO98kHfDpuGhzUu2

Olisinko valmis sitoutumaan kuntosalijäsenyyteen ja omaan terveyteen ja tulevaisuuteen? Mitä minä todella haluan ja mitkä ovat tavoitteeni?


Kuvat: Google kuvahaku