Vakkarilukijat ja ne, jotka ovat tarkemmin blogiani seuranneet tietävät varmaankin, että mulla on avokeittiö. Tämä tarkoittaa siis sitä, että olohuoneeni ja keittiöni ovat samaa tilaa. Keittiö on vähän niin kuin olohuoneeni toinen pääty. Keittiön "suuaukon" luona mulla on ruokapöytä ja pöydän yläpuolella joskus menneinä aikoina kovinkin suosittu valaisin; ns. hissivalaisin.

picture+303.jpg

picture+304.jpg

Tarvitsisin siis uuden valaisimen. Tilasin semmoisen kivan mustan kattovalaisimen Ellokselta ennen joulua, oli -50% ja maksoi vajaat 30 euroa. Valitettavasti paketti ei koskaan löytänyt tietään kotiin, joten olen edelleen ilman valaisinta. On siis lähdettävä lähiaikoinan nettimaailmaan hieman ikkunaostoksille. Voisin sitten jonkunlaista postausta tehdä kivoista valaisinvaihtoehdoista. :)