Olen pohdiskellut kotiini taulua/tauluja. Taulun hankinta on todella vaikeaa, kun sen pitää täyttää niin monta eri kriteeriä. On oltava sopivan kokoinen, värinen, hintainen jne. Värimaailma haluamassani taululla tulisi olla mustavalkoinen tai ainakin sinne päin.

Keittiön olohuoneesta erottava seinä, jolla nyt on hetki sitten ostamani kepukka, kaipaa jotain. Olen miettinyt siihen lipastoa, mutta pääasiassa kuitenkin isompaa taulua. Ja koska valmista ei löydy helposti, taulun voisi tehdä itse.

Muutama päivä sitten bongasin Minna.K:n blogista jutun Vallilan Helsinki-kankaasta ja totesin, että mun täytyy myös saada Helsinki-kuosisia koristetyynyjä. Sittenpä kekkasin, että entäs jos tekisi siitä taulun?!

Eihän siihen tarvitsisi kuin kiilapuut ja päälle pingotettuna mieleinen kangas.

Vallila_Interior_Helsinki_Koti_Minna.K.J

Kangas tosiaan on Riina Kuikan suunnittelema Helsinki-kuosi näin WDC-vuotena. Vallilalla on muutamia muitakin Helsingin kaupunkiin liittyviä kuoseja - Viiskulma, Bulevardi, Pengerkatu jne. - ja niitä täytyykin ihan ajatuksella kurkistella nettisivuilta. Tai sitten repäisen oikein kunnolla ja lähden ihan livenä katsomaan kankaita.


Kuva Helsinki-kuosisista tyynyistä: http://minna-karoliina.blogspot.com/