Inhoan papereita, niitä kodin tärkeitäkin papereita. Paperisilsua siellä, paperisilsua tuolla. Olen tähän asti säilyttänyt papereita normaaleissa mapeissa. Keltaisissa, mustissa, valkoisissa. Mutta kun ne on mappeja, niitä reikämappeja. Siis voi yök! Mappeja säilytin vanhojen lipastojeni laatikoissa ja niistäkin hajosi jopa pohjat - vaikka huonolaatuisia vaneripohjia olivatkin. Nyt olen niin täynnä mappeja, että olen vaan tunkenut papereita makkarin lipaston laatikoihin ja voi tsissus mikä määrä paperia. :D Tähän kotiin ei koskaan enää tule "toimistomappeja"!!

picture+274.jpg

Jo keväällä keksin säilytysratkaisun kaikille säilytettäville tärkeille papereille. Tiimarissa oli tarjouksessa haitarikansioita ja ostinkin niitä sitten (toivottavasti) tarpeeksi. Mustia ja valkoisia, yllätys yllätys. :) Toivottavasti ratkaisu toimii ja saan kansioihin mahdutettua kaiken tarpeellisen ja kansiot sitten joskus tulevaisuudessa Bestån uumeniin. Ja makkarin lipaston kokonaan vaate- ja kosmetiikkakäyttöön.

picture+276.jpg

picture+275.jpg


Olisin tosi kiinnostunut kuulemaan, miten teillä on järjestetty kodin tärkeät ja vähemmän tärkeätkin paperit? Entä muut "toimistotarvikkeet" kuten teipit, nitojat yms., jos teillä ei ole erillistä työhuonetta?