Mä en enää kestä! Ajattelin, että pärjään hyvin yli kesän ilman Beståa olkkarissa. Vähennän vaan tavaramäärää niin, että toi Jyskin ETEISPENKKI riittää tv-tasoksi kunnes saan Bestån kotiin. Tärkeimmät tavarat vaan noihin koreihin. Siis jos tykkää et ne kaikki romppeet on tärkeitä, mitä siellä nyt on. Onneksi ette nää sinne! :D

picture+275.jpg

Makkarin lipaston on tarkoitus toimia vaatteiden ja kosmetiikan säilytyspaikkana. Siten sieltä täytyy sinne vuosien aikana kertyneet tavarat kitkeä pois. Kitkeminen on hyvä sana; tuntuu kuin tää koti olisi puutarha, jossa mieletön määrä rikkaruohoja valtaa koko paikan.

picture+305.jpg

Mulla on tällä hetkellä aika massiivinen ahdistus. Tavaraa, tavaraa ja vielä lisää tavaraa. Siihen päälle vielä kaikki tilpehööri, nippeli ja nappeli. Haen kohta jätesäkin ja laitan kaiken sinne ja hus pois! Ongelma vaan on siinä, että jotkin tavarat vaan on säilytettävä ja mä vihaan tavaraa. Niin se nyt vain on. Eli kuten huomaatte, mulla on ongelma (jotain uutta?! ;)).

Ratkaisu olisi tässä:

N%25C3%25A4ytt%25C3%25B6kuva+2012-01-24+

N%25C3%25A4ytt%25C3%25B6kuva+2012-01-24+

Olenhan jo pitkään Beståa halunnut, mutten ole pystynyt sitä vielä hankkimaan. Ja kun hetki ei ole vieläKÄÄN kypsä sen hankintaan, niin saan jatkaa ahdistuneena hiusteni repimistä tai jotain muuta yhtä järkevää. Kattokaa nyt, jopa mun verbaalinen lahjakkuuteni tökkii enkä saa kirjoitettua mitään järkevää. En myöskään tässä olotilassa saa mitään aikaiseksi, vaikka luulisi, että kun tarpeeksi ahdistaa niin tavaroita lentää kaatopaikalle. Tänään setvin korujani ja viskoin jotain halpis-hopeakoruja roskiin. Eikä se tietenkään missään näy.

A H D I S T A A !

p.s. sori vuodatus