Rakastan lehtiä, ihania lehtiä. Sisustuslehtiä, muotilehtiä, naistenlehtiä. Niitä on nyt kertynytkin... tilasin keväällä useamman lehden - nyt jo tosin yhtä lehteä lukuunottamatta kaikki tilaukset irtisanottu - ja kappas vain, suurin osa on lukematta jäänyt. Tuossa ne ovat möllöttäneet ihanassa Villa Stockmannin valkoisessa lehtikorissa, pitkältikin unohduksissa. Nyt lajittelin ja pinosin ne tuohon lattialle. Aikamoinen pino onkin kertynyt. Saisikohan ne luettua paremmin, kun ne nököttää tuossa lattialla vähän niin kuin jaloissa? ;)

picture+255.jpg


picture+252.jpg


picture+256.jpg


Muita saman ongelman kanssa kamppailevia? Entä luetteko lehdet ja säilytätte ne vai leikkelettekö/kuvaatteko lempparikohdat arkistoon ja viskotte loput lehtiroskikseen? Itse en osaa päättää, mitä nuille tekisin...