Rupesin valmistelemaan itselleni näin viikonlopun kunniaksi uniparatiisia ja toki oli lattiakin pestävä. Sittenhän mä vasta hokasin, että jo viime vuoden puolella lupasin jonkinlaista palautetta antaa Allergiakaupasta ostamastani Methodin lattianpesuaineesta.

picture+024.jpg

Valitsin muovilattialle sopivan aineen, tuoksuna sitruuna-inkivääri. Tuoksu on mieto, suhteellisen neutraali. Sitruunan tuoksu tulee esille putelista tuoksutellessa ja myös pesun jälkeen, mutta olisin ehkä kaivannut enemmän inkiväärin tuoksua.

picture+033.jpg

Tyytyväinen olen kuitenkin ollut. Inhoan lattioiden pesussa sitä, että pitää vähän väliä lotrata ämpärissä olevan pesuveden kanssa. Siksi tämä squirt + mop systeemi sopii mulle paremmin. Pesuteho on myös riittävä lattioilleni.

Ylemmässä kuvassa näkyvä wc-istuimen puhdistusaine on myös ollut hyvä. Puhdistaa hyvin ja jättää raikkaan tuoksun jälkeensä. Kyseisessä kuvassa on myös pari nestesaippuaa; oliivi ja white tea. Oliivin annoin joululahjaksi ystävälleni ja White tean jätin itselleni. Kyseessä on kosteuttava nestesaippua, joka valitettavasti on poistunut jo valikoimista. Sain omani hankittua siis viime hetkillä.

Mutta takas aiheeseen eli siihen uniparatiisin valmisteluun. Posti toi eilen aivan i h a n a n paketin ja sen ansiosta tulen nauttimaan suuresti ensi yön unosista. Huomenna sitten kerron teillekin, mitä tuosta paketista kuoriutui. :)

Rentouttavaa perjantai-illan jatkoa kaikille, huomenna kuullaan taas! <3 :)