Taas seuraamieni kivojen blogien pariin! Tämä on hetkeen viimeinen osa, koska kivoja ja ihania blogeja on niin paljon nyt tullut lukulistalle, että saisin jatkaa tätä sarjaa muuten hamaan tappiin saakka. :D Poikkeuksena kuitenkin listaan tähän 10 blogia tutun viiden sijasta. Eli vaikka teidän blogi ei tälle listalle olisi päässyt, älkää välittäkö. Luen tosiaan nyt niin montaa blogia, että kaikkiin en ole vielä päässyt sisälle edes. Ehkä vielä joskus teen satunnaisia esittelypostauksia blogeista. Mutta nyt itse asiaan!


Vastarintama


Tällä hetkellä voimakkaasti oman talon remontoimiseen keskittyvä blogi. Sisustuksessa tullaan käyttämään niin valkoista kuin mustaakin, uutta ja vanhaa, designia ja DIY:ia. Kirjoitusten takaa löytyy ihana M, parikymppinen diplomi-insinööri. Sisustusprojektia odottaessa! :)Intohimoinen sisustajataituri Miia bloggaa suurella intohimolla omasta kodista. Pääväri sisustuksessa on valkoinen, lisäksi harmaita yksityiskohtia. Arki kuluu vajaan 2-vuotiaan Ava-tytön kanssa, joka innolla sisustelee äidin kanssa. Haaveissa uusi keittiö ja tätä projektia seuraamme mielenkiinnolla. :)Aivan uunituore - vajaan viikon ikäinen - blogi, jossa kirjoittajana nuori nainen intohimonaan (ylläri pylläri) sisustus! :) Blogissa esiintyy juttuja myös muista elämän ihanista ja jopa pinnallisistakin asioista kuten kynsien laitosta, shoppailusta ja ruoasta. BellaDonnan elämää rikastuttavat aivan ihanat samojedinkoirat Bella & Mosku. Haaveilua muun muassa ihanista laukuista ja Pentikin ajattomista sisustustuotteista.Yksi suosituimmista sisustusblogeista, joita tiedän. Aurinkoinen S sisustaa vuonna 2010 valmistunutta taloa modernisti valkoisella ja kausittain vaihtuvilla tehosteväreillä. Iso osa arkea S:n talossa ovat aivan jumalattoman suloiset ja ilmeikkeet kisut. Niistä on ties minkälaista kuvaa eikä hymyilyltä voi välttyä, kun kisujen touhuja katselee. :DTässä taas tosi uusi blogi, tässä tammikuussa aloitettu. Profiili kertookin, että rivitalokaksion sisustamista on tiedossa. Blogia kirjoittelee Jonanna, joka pitää siivoamisesta ja inhoaa kaikenlaista ylimääräistä roipetta. Jaloissa pyörii myös kaksi arjen apuria. :)


lisbet e.


Kauniita ja isoja kuvia, todella tunnelmallisia. Kuvia voisi tuijottaa tuntikausia. Vaatteita, sisustusta, uuden kodin etsimistä. Tämäkin on aivan uusi blogi. Suosittelen ehdottomasti tutustumista. <3
Sally*s


40+ ihana ihana Sally! Sisustusalan opiskelija, joka rakastaa maalaisromantiikkaa. Valkoista, harmaata, tähtiä ja lapsiperheen arkea. Pilkahduksia GANTista, Lexingtonista... Sallyn blogi valloittaa niin modernin kuin maalaisromantiikan ystävät, sitä ei vain voi estää. :)
Krissen koti


Oman kodin sisustamista valkoisella ja mustalla. Ei liian modernia, mutta ei liian rönsyilevääkään. Kartellia, Marimekkoa, Arabiaa ja Iittalaa. Siinä hieman makustelua. Tämäkin on aika uusi blogi, perustettu joulukuun alussa 2011. Aivan ihana blogi mustavalkoisesta pitävälle. <3
Live every moment


Super ihana 25-vuotias Minna sisustaa, askartelee, ompelee ja tuunaa. Tässä blogissa on sydäntä enemmän kuin laki sallii. ;) 2011 hankittua omaa rintamamiestaloa remontoidaan ja sisustellaan. Lähellä sydäntä on tähdet ja niitähän sitten on! <3 Itselläni on Minnan tekemiä tähtityynyjä, sydänkoristetta, pyykkipussia ja pikkupussukkaa. Näkisin helposti Minnalla oman yrityksenkin ompelusten ja tuunausten parissa. Viimeaikaisia projekteja on ollut portaiden ja ruokapöydän kunnostaminen ja lisää projekteja on tulossa. Ihana romanttisvaikutteinen sisustus on saamassa lisää mustia ja valkoisia mausteita. 
Ursula suurkaupungissa


Tammikuun alussa perustettu blogi, joka vei minut heti mennessään. Matkustelua, vaatteita, sisustamista ja hyvää ruokaa. Siinä blogin ainekset. Kerronta on sujuvaa, kuvat ovat isoja ja hyviä. Paljolti lainattuja kuvia, mutta jatkossa tulossa myös omia kuvia. Tässä blogissa on sitä jotain, mikä saa seuraamaan ja odotan kovasti, mihin tämä vielä johtaa. Lifestyle-blogi, jossa on kuitenkin jotain erilaista muihin verrattuna. Suosittelen ottamaan selvää, mikä se jokin on! :)
Tässähän tämä sitten oli. Tämän sarjan aikana olen esitellyt yhteensä 20 itseäni miellyttävää blogia. Lukulistallani on paaaaaaljon enemmän blogeja, mutta menisi ikä ja terveys esitellä ne kaikki. ;) Blogini oikeasta sivupalkista löytyy lisää lukemiani blogeja, joten sieltä kannattaa käydä kurkkimassa, jos kaipaa lisää luettavaa. 


Reipasta alkanutta viikkoa rakkaat lukijani! <3