Ajattelin tähän vuoden alkuun esitellä teille hieman mielestäni kivoja blogeja, joita seuraan. Joitain olen seurannut pidemmän aikaa ja joitain vain hetken. :)


Villa Hedda -blogia kirjoittelee mainosalalla työskentelevä Mia. Perheellä on menossa talonrakennusprojekti ja rakentaminen alkoi keväällä 2011. Blogin aihepiirejä ovat myös sisustaminen ja perhe-elämä. Todella mielenkiintoista on ollut kurkkia talonrakennusprojektia alusta alkaen ja innolla odotan taloon muuton jälkeistä sisustusvaihetta. Kuvia rakentamisen eri vaiheista on paljon, samoin muun muassa ihania sisustusinspiraatiokuvia.


DecoM:ssä seurataan ensimmäisen oman kodin kunnostustyötä sekä sisustamista. Blogi on ihana, raikas ja aivan tuore, joulukuussa 2011 perustettu. Blogissa voi vilahdella juttuja myös muodista, kauneudesta ja tietenkin ihanista kisuista! Vielä kerran tervetuloa blogimaailmaan M! :)

Ihana, ihana E kirjoittaa blogia pääaiheenaan muoti ja sisustus. Blogista löytyy myös liikunta-aiheista juttua sekä kurkistusta ruoka-asioihinkin. Erittäin pirtsakka nuori nainen iloisen ja mukaansa tempaavan blogin takana! Lisänä paljon ihania ja isoja kuvia. :)


Tämän rempseän ja rennon blogin takaa löytyy Outi; rouva ja kahden lapsen äiti. Aivan mahtava persoona teeskentelemättömällä kirjoitustyylillään. Jos olet kiinnostunut kaikesta, niin tätä blogia kannattaa lukea. Outi meinaan tekee kaikkea, omasta mielestäni ainakin! Blogissa on siis juttuja sisustamisesta, tuunaamisesta, maalaamisesta, leipomisesta ja vaikka mistä. Tämä on yksi seuraamieni blogien väripilkuista, vaikka lähes mustavalkoisessa kodissa liikutaankin. ;D


Yhtä uusista ja tuoreista suosikkiblogeistani raapustelee 20-vuotias CristiinaM. Hän etsii rehellisesti ja pää pystyssä elämäänsä rakkautta, nauttii muodista, kauneudesta ja sisustuksesta. Rakastaa matkailua ja shoppailua. Tästä blogista ainakin itse saan energiaa, täällä ei turhaan kainostella vaan puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Positiivisesti, elämään uskoen. Ja sisustusmaussakin tuntuisi olevan samanlaisia piirteitä. :) Tästä se lähtee CristiinaM! <3


Tässä oli siis pieni osa lukemistani blogeista. Lisää myöhemmin! :)