Suosikkikenkieni eli syksyllä H&M:lta ostettujen maiharityyppisten nilkkureiden pinta oli sen verran nuhjuinen, että oli huollon paikka. Sain ystävältäni hänelle tarpeettomia Methodin nahanpuhdistusliinoja, joita sitten vihdoin päätin testata.

Ennen...

picture+001.jpg

picture+004.jpg

picture+007.jpg

Jälkeen...

picture+010.jpg

Puhdasta tuli, vain pienet pintanaarmut jäi! :) Nilkkurit ovat keinonahkaa ja nämä kätevät Leather Love Wipes -puhdistusliinat ovat siihenkin oikein kelpoja. Vielä pieni näyte liinojen puhdistustehosta:

picture+008.jpg

Ihanat nuhjuiset mutta rakkaat Adidaksen Superstarini, joita en todellakaan jaksa/muista puhdistaa usein, saivat pitkästä aikaa maistaa omaa väriään. :) Käytän kyllä jatkossakin noita liinoja. Olen niin perus laiska, että suihkeiden ja sienien yms. aineiden kanssa ei vain jaksa läträtä. Suosittelen!


[Tämä ei ole maksettu mainos]