Sain Valkoinen Koti -blogin Cinnabarialta sekä Living with Lilla -blogin Veeralta haasteen kirjoittaa itsestäni kahdeksan asiaa, joita kukaan ei vielä tiedä. Sain tällaisen haasteen jo aiemmin, vaikka siinä pitikin kertoa itsestään 25 asiaa. Jutun voi käydä lukemassa täältä. Nyt sitten pitäisi keksiä vielä kahdeksan asiaa lisää. :)


  1. Olin pienenä ja nuorena ns. poikatyttö. Rakastin ajaa pyörällä niin lujaa kuin mahdollista ja sama luistellessa. Minulle ehdotettiinkin, että voisin kokeilla joskus hokkareita. ;) Suurta herkkua oli myös kiivetä puissa niin korkealle kuin mahdollista eikä kallioiltakaan minua saanut pysymään poissa.
  2. En pidä katkaravuista, simpukoista, mädistä tms. Meren elävistä syön ainoastaan kalaa.
  3. Minulla on rojuähky ja haaveilen mahdollisimman minimalistisesta sisustuksesta.
  4. En osaa meikata. Lähinnä vain sutaisen jonkinlaisen meikkipohjan kasvoilleni ja sudin hieman ripsaria. Olen nyt viime aikoina vasta käyttänyt ensimmäisen kerran rajauskynää.
  5. En koe voivani olla koskaan tarpeeksi naisellinen, koska en pysty käyttämään korkokenkiä. Tuntuu, että olen jotenkin vaillinainen.
  6. Minulla on kolme kummilasta: tyttö M sekä kaksi poikaa A ja L. Olen kaikille sylikummi.
  7. Asun neljän asunnon luhtitalossa.
  8. Sain syyskuussa 2009 pahan paniikkikohtauksen ja jouduin sairaalaan, kun luulin, että se on sydänkohtaus. Onneksi oli "vain" paniikkikohtaus. Siitä lähtien minulla on ollut paniikkihäiriö.
Että semmoisia paljastuksia ja tuonne loppuun laitoin vielä tommosen mojovamman jutskan. :)

Haastan seuraavat blogit:


Tätä haastetta ei siis ole pakko tehdä tai mitään, mutta olisihan se aina kiva kuulla blogisisaristaan jotain. :)