Sain Pinkki työhuone -blogin Marialta haasteen, jossa pitää kertoa kymmenestä viime vuoden parhaimmasta, hauskimmasta, ihanimmasta tai kamalimmasta mutta mieleenpainuvimmasta muistosta ja tapahtumasta vuodelta 2011. Lisäksi ohjeistettiin kertomaan myös mahdollisista toiveista, odotuksista ja miksei lupauksista vuodelle 2012. Hui! En osaa vielä varmasti sanoa, saanko noin monta juttua kasaan. :D

1. Heti tammikuun alussa syntyi pitkään odotettu pieni poika ystävälleni. Olin mukana synnytyksessä ja heti synnytyksen jälkeen ystäväni pyysi minua pikkuisen sylikummiksi. Mikä kunnia! <3 Ristiäiset olivat maaliskuun alussa.

2. Kuuden päivän kuluttua tästä toinen ystäväni sai pojan ja näin ihanasta kummitytöstäni tuli isosisko! <3

3. Lopputalvesta aloin pitkästä aikaa taas meikkaamaan ja kulkemaan muissakin kuin collegehousuissa. ;) - näin niinku karkeesti sanottuna!

4. Asuin alkuvuodesta 2,5 kuukautta vastasyntyneen kummipoikani ja äitinsä kanssa, sillä äitini oli mun kotona putkiremppaa evakossa. Oli ihan mielenkiintoinen kokemus ja sain viettää paljon aikaa pikkuisen pojan kanssa.

5. (Oho! Ollaan jo kohdassa 5!) Aloimme erään ystäväni kanssa pitämään aiempaa tiuhempaa yhteyttä keskenämme. Olemme tutustuneet jo 2001 asuessamme samassa talossa. Ymmärsin, kuinka paljon olinkaan kaivannut tätä ystävyyttä!

6.   Kesäkuun alussa piipahdin pikareissulla Oslossa.

7.  Ihan ensimmäisen blogini postauksen kirjoitin 2.7.2011. Suuret on olleet suunnitelmat mulla! ;) No ei, onhan ne aika suuret vieläkin. Mutta että olisin heinäkuussa saanut raivattua tän asunnon?!! Huh :D

8.  Oma pieni ADHD-kissani muutti maalle Joensuuhun (ja sulki heti alkuun uuden omistajansa parvekkeelle ;)) ja jäimme hoitokissa R:n kanssa tänne keskenämme. Näyttää siltä, että R on tullut jäädäkseen. <3 :)

9. Vuoden selkäkipukärvistelyjen jälkeen välilevynpullistumani vihdoinkin leikattiin 19.10.2011 ja toipuminen alkoi. Tuntui, että toipuminenkin vaan kesti ja kesti ja välillä uskoin jo, ettei leikkauksesta ehkä ollutkaan apua. Muutamaan pikkuvikaa lukuunottamatta kaikki on nyt kuitenkin tosi hyvin ja kipujakaan ei enää ole! :)

10. Ensimmäistä kertaa tein joulun omaan kotiini ja äitini tuli tänne joulunviettoon. Olisimme muutoin olleet vanhempieni luona, mutta isä joutui olemaan joulun pois kaupungista ja siksi äitini tuli luokseni. Minä olen aina ollut se, joka jouluisin menee jonnekin muualle. Nyt vihdoin sain olla joulun omassa kodissa! :)

Niin ne 10 kohtaa täyttyivät kuin itsestään! Yhden kohdan jopa jätin pois, olisi muuten tullyt yksi liikaa. ;) Tuossa oli viime vuoden hetkiä. Kaikki eivät nyt mitään super-extra-luksus-juttuja - kuten joillain esim. omien talojen valmistumiset, omat lapset jne. - mutta ikimuistoisia hetkiä omalla tavallaan. Merkityksellisiä jollain tavoin kuitenkin. Kirjoitinhan kuitenkin juuri ne tähän. :)

Sitten pitäisi odotuksia, toiveita ja haaveita ensi vuodelle laittaa. Mä toivoisin, että mun blogi kehittyisi ja se tarjoaisi mahdollisimman monelle mahdollisimman paljon kaikkea kivaa ja ihanaa. Tätä voisi siis utilitarismiksikin kutsua - mahdollisimman suuri hyöty mahdollisimman monelle. ;) Tietenkin edellinen pitää sisällään myös sen, että saan tätä kotiani laitettua enempi toiveitteni mukaiseksi, päävärinä valkoinen ja ripaus mustaa. Päälinjat edelleen samat. Tämän lisäksi toivon, että saan vuoden aikana viettää ihania hetkiä minulle kaikkien tärkeiden ihmisten kanssa. <3 Muut toiveet/haaveet/suunnitelmat ovat sitten tällä hetkellä sitä osaa elämästäni, jota en tänne blogiin jaa. :)

Jaan tämän haasteen eteenpäin seuraaville: