Kerroin täällä blogin kautta saamistani Full Moonin Romanssi Collectionin pussilakasta, tyynyliinasta ja petauspatjan pussilakanasta. Esittelinkin pussilakanan ja tyynyliinan. Nyt haluan esitellä teille kätevän petauspatjan pussilakanan. Pussilakana sujautetaan siis petauspatjan päälle ja se toimii lakanana.

picture+005.jpg


picture+006.jpg

Pussilakana tuntui ensin hieman hankalalta "sujauttaa" paikoilleen, mutta on palkinnut senkin vaivan pysymällä paikoillaan. Kertaakaan en ole joutunut vielä oikomaan lakanaa, vaikka olenkin levoton nukkuja. Pussilakana on helppo myös kääntää toisin päin, jolloin käyttöaika pesujen välillä pitenee.

Käsiaukot pussin yläpäässä helpottavat pukemista. Alapäässä oleva tasku pitää pussin pituus- ja leveyssuunnassa paikallaan. Petauspussit on mitoitettu niin, että ne mahtuvat jopa 8 cm:n paksuisille petauspatjoille. Kokoja on monta: 80, 90, 105, 120, 140, 160 ja 180 levyisille patjoille. Materiaali on ihanaa kampapuuvillaa (egyptin puuvillaa). Pesu 60 asteessa.Oletteko kellään kokemusta tällaisista petauspatjan pussilakanoista?


Jos ei, niin nyt jollakin teistä voi olla mahdollisuus saada kokemusta ja voittaa itselleen Full Moonilta petauspatjan pussilakanan haluamassaan koossa ja värissä. NYT MEINAAN ALKAA ENSIMMÄINEN ARVONTA WHITE & FRESH -BLOGISSA. :)

Yhden arvan saa kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa, mikä on suosikkituotteenne Full Moonin verkkokaupassa. (<- linkki verkkokauppaan)
Kaksi arpaa saa kommentoinnin lisäksi liittymällä blogini lukijaksi (Lukijat kohdassa oikeassa sivupalkissa) tai jo olemalla lukija.
Kolmannen arvan voi saada linkittämällä arvontani omaan blogiinsa. EDIT: Linkityksessä voi käyttää vaikkapa postauksen ensimmäistä kuvaa, jossa vuodevaatteet ovat paketeissaan. Halutessaan linkityksessä voi käyttää myös Full Moonin lehdistölle tarkoitettuja kuvia.

Arvontaan voi siis osallistua 1-3 arvalla. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana, muutoin oletan arpoja olevan vain yksi. :) Anonyymit, keksikää itsellenne jokin nimimerkki, jotta tiedän kuka on voittaja jos voitto osuu anonyymille.

Arvonta päättyy sunnuntaina 12.2.2012 klo 12 ja yritän arpoa voittajan jo sunnuntain aikana.

HUOMIO! Lisäbonuksena kaikkiin tilauksiin Full Moonin verkkokaupasta kaupanpäälliseksi tyynyliina (valkoinen mustalla raidalla). Tyynyliina sopii 50 x 60 kokoiseen tyynyyn. Tarjous on voimassa tämän arvonnan alkamisesta aina 19.2.2012 saakka ja koskee kaikkia tilauksia.

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 12.2.2012 KLO 12!

[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Full Moonin kanssa]