Kasvojeni ihon kunto on viime viikkoina huonontunut tuntuvasti. Otsaan ja kasvojen reunoille on tullut jotain pientä näppylää, jota äitini epäili allergiseksi ihottumaksi. Jätin varmuuden vuoksi Lushin Coalfacen (juttu täällä) pois käytöstä eikä mulla ole sittemmin ollut oikein puhdistusaineita, joita säännöllisesti käyttäisin.

picture+117.jpg

Yllä olevassa kuvassa on Lushin Fresh Farmacy, joka on todella hyvä kasvopalasaippua. Sitä minulla ei valitettavasti juuri nyt ole, joten siihenkään en voi nyt tukeutua.

Kasvoilleni on puhjennut myös muutamia finnejä. Juuri mietiskelin tuossa, että mikähän nyt on moisen aiheuttanut, mutta eipä tuo pohtimalla parane. Äsken sitten kekkasin, että mullahan on viime vuoden puolelta tilatut Acnicyl-tuotteet (puhdistusgeeli ja hoitovoide) vielä testaamatta. Niitähän mä kokeilenkin nyt sitten! Saatte tekin jonkinlaista käsitystä niistä, jos vaikka jonkun toisenkin iho voisi niitä tarvita. Olen Acnicylistä puhunut aiemminkin ja sen voi käydä lukemassa täältä

packshot_group_small.jpg
Taisto alkakoon! ;)

Millainen iho teillä on ja mitä puhdistustuotteita te käytätte kasvoille? Myös vinkkejä otan mielelläni vastaan.