Alkusyksystä kerroin tilanneeni Hairstorelta Cutrinin Bio+ Energen -sarjan shampoon, hoitoaineen ja seerumin. Hiukseni ovat aina olleet ohuet, liukkaat ja kasvaessaan litkut. Hiuksia on myös lähtenyt paljon ja yllättäen se pelottaa, kun ovat jo valmiiksi tosi ohuet.

Pitkittyneen toimitusajan jälkeen sain tuotteet vihdoin kotiin ja olen niitä nyt tovin käyttänyt. Seerumia aluksi vain vähän (unohdin aina! ;)), mutta nykyään joka pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Ja on ihanaa ettei seerumi jätä hiuksia rasvaisen tuntuisiksi vaan hiukset jää puhtaan ja raikkaan tuntuisiksi kuivuessaan. :)

Ja sitten itse asiaan. Eilen kurssikaverini yhtäkkiä kysyi, käytänkö jotain lääkettä, kun huomasi päälaellani runsaasti uusia kasvavia hiuksia! Ja parturi-kampaajana huomaa moisia asioita herkästi. Voi että, miten ilostuin! Olen viime aikoina voinutkin pitää hiuksiani auki enemmän kuin ennen. Hiukseni myös rasvoittuivat ennen enemmän ja nyt rasvoittuminen on selkeästi vähentynyt. Jatkanpa siis tätä projektia ja entistä luottavaisemmalla mielellä. :)

Toistaiseksi voin siis suositella näitä tuotteita muillekin!

p.s. Kuvassa olevaa Osiksen hiuspuuteria en ole juurikaan ehtinyt kokeilla.