Pientä jouluista maistiaista hiljalleen uudistuvasta eteisestäni. :)

picture+031.jpg

Kotiutin tänään muutaman joulukasvin, tässä pikkuinen sypressi tuomassa joulunvihreää tunnelmaa. Sujautin sypressin purkkeineen päivineen valkoiseen ruukkuun. Valitettavasti se ei sinne mahtunut kokonaan vaan purkkia jäi ikävästi näkymään yläreunasta. Sitten vaan foliota ympärille ja lahjanarulla rusetti. Naru on ihanaa, siinä on valkoista, kultaista ja hopeaa eikä valko-puna-hopeinen jouluni kärsi tuosta kullasta, kun se on näppärästi ujutettu raidaksi hopean ja valkoisen kanssa. <3 Pisteeksi iin päälle vielä muutama hopeanvärinen joulupallo ja voilà!

picture+034.jpg

Sypressi sopii kuin nakutettu tuohon Lack-hyllylle, jonka ihana kaverini I kävi mulle laittamassa. Kiitos! :) Itse olen niin kädetön tämmösten hommien kanssa, kun ei ole juuri joutunut hyllyjä sun muuta asentelemaan. Nyt on avarampi fiilis eteisessä ja kumma ettei ole aiemmin tullut mieleen laittaa tuohon hyllyä, sehän on ihan huutanut hyllyä. :D

Ylhäällä vasemmalla on tilaajalahjana saatu liitutaulu ja hyllyllä näkyy myös ihanaisen Minnan tekemä raita-tähtipussukka. Tuossa on kiva pitää hiuslakka, harja yms. kauneudenhoitotarvikkeet. Myöhemmin lisää eteisestä, kunhan muutostyö etenee ja valmistuu. Pääasia, että sai nyt jouluksi hieman laitettua. On ollut varsinainen romuvarasto tuo eteinen. Aikuisten oikeesti! :)

Rauhallista joulun odotusta ja lämpimästi tervetuloa taas uudet lukijat. Enjoy! :)