Olette varmaankin jo huomanneet, että blogiini on ilmestynyt mainoksia. Päädyin laittamaan mainoksia sillä ajatuksella, että jos jotain senttejä ja euroja tulee, niin se on ok. Eihän näin sisustusholistilla voi olla koskaan liikaa rahaa? ;) No joo, blogini pitoon liittyvät syyt eivät ole muuttuneet eli edelleen bloggaan puhtaasta halustani. Sillä teille näistä mainoksista kerronkin. Kenenkään ei tarvitse mielestäni osallistua vasten tahtoaan.

Nämä mainokset ovat siis niitä perinteisiä, joissa saan jonkun sentin mainosten klikkailusta. Puhutaan tosiaankin pienistä summista, kerralta ehkä se sentti tai kaksi. Jos jokin mainoksen sisältö kiinnostaa, mutta ette halua mennä sinne "klikkauksen" kautta, niin olette vapaita niin valitsemaan. :)

TradeDoubler on kansainvälinen tulospohjaista digitaalista markkinointia tekevä yritys. Heidän markkinointimuotojaan ovat kumppanuusmarkkinointi (affiliate marketing), tulospohjaiset verkkokampanjat, hakukonemarkkinointi sekä teknologiatuotteet, joiden avulla voi hallinnoida kaikkia cross media- ja hakukonemarkkinoinnin toimenpiteitä. Itse olen valinnut kumppanuusmainonnan, josta voi käydä kurkkaamassa lisää täältä(nämä linkit eivät ole mainoslinkkejä)


Yritän valita sivuilleni itseäni miellyttäviä mainoksia. Joko mielenkiintoiselta yritykseltä tai tuotteilta. Tällä hetkellä sivuillani on mainoksia Yves Rocherilta, Bookplussalta ja Kilpailuttaja.fi:ltä. Nämä kaikki ovat monella tavalla itseäni miellyttäviä. Esim. kilpailutusasiat näinä tiukkoinen talousaikoina on hyvä keino yrittää säästää rahaa. Muutama mainos on vielä tulossa lisää ja samalla periaatteella.

adsense_logo.gif


Google AdSense on varmaan monille tuttu siltä osin, että Blogger mainostaa sitä aika ahkerasti bloggaajille. AdSensen toimintaperiaate ei ole ihan niin hyvä kuin TD:n. Siinä missä TD antaa julkaisijan (= bloggaajan) itse hakeutua haluamiinsa mainosohjelmiin, AdSense tekee valinnan julkaisijan puolesta sovittamalla mainoksiaan sisältöperusteisesti. Sisustusblogissa mainokset sopivat paremmin ko. aiheeseen. Itselläni tuossa päivittyvässä mainosbannerissa vilkkuu mm. Vallilan ja korusivusto Chantin mainokset.

Hyvää ja asiallista tietoa näistä mainosjutuista löytyy nettimainonnan konsultin Rahasta -blogista. Blogi ei ole ollut toviin aktiivinen, mutta eihän se haittaa. Käykää ihmeessä lukemassa! Ja kysykää, jos teillä on kysyttävää tai sanottavaa tästä aiheesta, vastaan mielelläni ja parhaani mukaan tietojeni ja taitojeni mukaisesti. Tämä on aika uusi juttu minullekin. :)