En siis mitenkään pysty vastustamaan kiusausta, varsinkaan näin joulun alla. Lushin tuotteet ovat aivan ihania ja ihan pakko vaan on klikata muutama tuote kotiin. Saattaa valikoimista löytyä jokunen joululahjakin. Tässä hieman kollaasia, mitä kaikkea ostoskoriin haluaisin kahmia. Ehkäpä joku näistä sopisi teidänkin lahjalistalle?

Lush1.jpg
Tuotteet ylhäällä vasemmalta oikealle: Coco Lotion vartalovoide; Baby, it's cold outside -suihkulahjapakkaus; Cosy Christmas -käsienhoitolahjapakkaus; Candy Cane käsi- ja vartalosaippua. Tuotteet alhaalla vasemmalta oikealle:  Season's Greetings -lahjapakkaus; Squeaky shampoopala, Snow Fairy joulusuihkusaippua; American Cream hiustenhoitoaine


Lush.jpg
Tuotteet ylhäällä vasemmalta oikealle: Celestial kosteusvoide kasvoille; Celebrate Lip Tint huulivoide ja -kiilto; Coalface kasvosaippua. Tuotteet alhaalla vasemmalta oikealle: Pow wow sokerihuulikuorinta; Glögg joulusuihkusaippua; Angels Delight saippua

Lush toimittaa todella nopeasti tuotteet. Tuotteet pakataan ja postitetaan tilausta seuraavana päivänä (itse siis tilaukset olen tehnyt iltaisin) ja paketin voi hakea postista ihan muutaman päivän kuluessa tilauksesta. Näin joulukuun alussa on siis vielä hyvää aikaa hankkia tuoksuvia lahjoja tai vaikkapa itselle jouluaatoksi hemmottelutuotteita. :)


[Tämä ei ole maksettu mainos]