Marraskuun lopussa viime vuonna osallistuin kummipoikani kotona elämäni ensimmäisiin piparkakkutalkoisiin. Jep, ensimmäistä kertaa elämässäni koristelin pipareita. Uskokaa tai älkää! :D

picture+003.jpg

picture+007.jpg

picture+009.jpg

picture+015.jpg

Kuvien yksittäiset piparit ovat mun koristelemia, alimmassa kuvassa oleva pellillinen on kokoelma talkoolaisten aikaansaannoksista. :) Ja koska ihan täysillä rakastuin pipareiden koristeluun, pitihän se ottaa hetipian uusiksi... tällä kertaa siskonlikan kanssa!

picture+003.jpg

picture+005.jpg

picture+006.jpg

Harmillisen vähän on julkaisukelpoisia kuvia, eipä tullut vuosi sitten aavistettua, että kuvia saattaisi laittaa blogiin. ;) Saa nähdä muuten, että ehdinkö ennen joulua leipomaan tälle joululle pipareita vai pitääkö tyytyä kaupan valikoimiin. Olisi super kiva kyllä hieman päästä taas koristelemaan!