Joulun lahjat on hankittu.

joululahja.jpg
kuva google kuvahaku

Samoin joulun koristeet.

silver+christmas+decoration.jpg
kuva google kuvahaku

Koti ja kalusteetkin ovat siinä vaiheessa, että mitään todella akuuttia sisustuksellista roinaa ei ole hankittavana. Tietenkin sitten ihan perinteiset himotukset ja haaveet ovat asia erikseen. ;)

picture+305.jpg

Nyt on ostoähky. Mistä lie tuli, en tiedä. Tajusin vain, ettei huvita ostaa mitään. En todella juuri nyt tarvitse mitään. Ei se toki sitä sano, etteikö voisi tulla satunnaisia himotuksia... sitten on vaan mietittävä kaksi kertaa. Nyt tasoitellaan taloutta ja katsellaan sitten ensi keväänä, jos jotain saisi hankittua. Keväälle onkin muutama isompi ostoshaave; olkkariin vihdoinkin säilytystilat eli Beståa sekä uusi pyykinpesukone. Niihin menisi kyllä sen verran pätäkkää, että nyt on oiva tauon paikka. Nyt sitten satunnaisia sisustusnippeleitä, lahjoituksia ja lahjoja lukuunottamatta suljetaan kukkaron nyörit.

Onko teillä koskaan ostosähkyä?


EDIT 20.5.2012: Ihan höpönpöppöötä taas mun shoppailutauot ollut. Rahaa on palanut taas normaaliin tahtiin eli aika nopeasti tuollaisesta ostoähkystä selviää. ;)